ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη | Μεταφορές & Μετακομίσεις Μυτιλήνη - Κρήτη - Αθήνα

Η “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται από το 1980 στις μεταφορές και στις μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη, την Κρήτη και την Αθήνα...
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 

 


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΚΡΗΤΗ - ΑΘΗΝΑ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ


ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ &
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας, χάρη στην μακροχρόνια πορείας της στο χώρο, μπορεί να μεταφέρει τα εμπορεύματα, τις οικοσκευές σας αλλά και οποιοδήποτε αντικείμενο επιθυμείτε, στο σημείο που θα της υποδείξετε, άμεσα και κυρίως οικονομικά...

Περισσότερα
<br> ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετακόμισης! Μεριμνούμε για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια μετακίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΜΠΑΛΑΖ

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΜΠΑΛΑΖ

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, αναλαμβάνουμε το αμπαλάζ των επίπλων και των αντικειμένων σας ώστε η μετακόμισή σας να γίνει με απόλυτη ασφάλεια.

Περισσότερα
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ

Συνεργαζόμενοι με εταιρείες ανύψωσης, σας παρέχουμε ανυψωτικά μηχανήματα που μπορούν να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και πιό γρήγορη μετακόμιση σε πολυώροφες πολυκατοικίες.

Περισσότερα
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε αποθήκες για την αποθήκευση των εμπορευμάτων και των οικοσκευών σας.

Περισσότερα
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Χάρης την μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μετακομίσεων, είμαστε σε θέσει να αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία της μετακόμιση σας, προσφέροντάς σας άμεσα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Περισσότερα