ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ
Μεταφορική Εταιρεία Μυτιλήνη | Μεταφορές & Μετακομίσεις Μυτιλήνη - Κρήτη - Αθήνα

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται από το 1980 στις μεταφορές και στις μετακομίσεις, προσφέροντας ποιοτικές, ολοκληρωμένες και οικονομικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Έχοντας αναλάβει από το 2010 η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες για κάθε είδους μεταφορά ή μετακόμιση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Μυτιλήνη, την Κρήτη και την Αθήνα.
 
 
 
 
 
 
 
   
   
   
   ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
Με καθημερινά δρομολόγια από και προς Μυτιλήνη - Κρήτη - Αθήνα, η μεταφορική εταιρεία μας μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας για άμεσες και οικονομικές μεταφορές ή μετακομίσεις.

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό έτοιμο πάντα να μεταφέρει άμεσα και με ασφάλεια οικοσκευές, εμπορεύματα, βαρέα αντικείμενα και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο επιθυμείτε να μεταφέρετε.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με μεταφορές και μετακομίσεις, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτησή τους. Έτσι, έχουμε εξασφαλίσεις χρόνιες συνεργασίες αλλά και έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μια από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Μυτιλήνη και όχι μόνο.
   
   
   
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε πάντα τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε και μαζί θα βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Μυτιλήνη, την Κρήτη και την Αθήνα.